Kuvaus
• Puhdas ankka ja peruna harvoin aiheuttavat allergisen reaktion.
• Kuidut edistävät ruonasulatuskanavan terveyttä ja suoliston epiteelin nopeampaa paranemista.
• Peruna on helposti sulava hiilihydraattilähde.
Käyttöaiheet
• Ruoansulatushäiriöt
• Ripuli, paksusuolentulehdus, enteriitti
• Ruoka-aineallergia
• Ruoka-aineyliherkkyys
• Pennut (huomioi vasta-aiheet)
Vasta-aiheet
• Yliherkkyys ankkaproteiinille
• Alle 12 kk vanhat suurten koirarotujen pennut
Lisätiedot
• Hypoallergeeninen ruoka perustuu yhteen proteiinin lähteeseen (ankka) ja yhteen hiilihydraattien lähteeseen (peruna).
• Frukto-oligosakkaridit (FOS) edistävät tervettä ja tasapainoista suolistoflooraa.
• Ehkäisee immunologisia reaktioita (ruoka-aineallergia) tai ei-immunologisia reaktioita (ruoka-aineyliherkkyys), jotka aiheuttavat iho-ongelmia ja/tai ruoansulatusongelmia (ripuli, oksentelu).
• Hypoallergeeniseen ruokavalioon vaihtaminen auttaa vähitellen vähentämään kutinaa, mikä vähentää raapimisen, hankaamisen ja puremisen aiheuttamia sekundaarisia iho-ongelmia.
Käyttöohje
Suositellaan käyttämään alkuun 3–12 viikkoa ruoansulatushäiriöihin ja 3–8 viikkoa ruoka-aineallergioihin tai ruoka-aineyliherkkyyksiin. Kun ruoansulatusongelmat tai yliherkkyysoireet katoavat, voidaan tarjota koko eliniän.
Ainesosat: ankka, peruna, juurikasmassa, selluloosa, inuliini
Raakavalkuainen 8,5 %
Raakarasva 6,3 %
Tuhka 2,0 %
Raakakuitu 1,0 %
Kosteus 80 %
Hiilihydraatit 2,2 %
A-vitamiini 2025 ky/kg
D3-vitamiini 3252 ky/kg
E-vitamiini 22 mg/kg
Kalsium 0,32 %
Fosfori 0,21 %
Natrium 0,16 %
Kalium 0,20 %
Sinkki 20 mg/kg
Jodi 0,75 mg/kg
Energia 3.8MJ/kg – 911 kcal/kg
Ruokintaohje (g/pv):
5 kg min. 365 g, max. 455 g
10 kg min. 615 g, max. 750 g
20 kg min. 990 g, max. 1705 g
30 kg min. 1385 g , max 1705 g
40 kg min. 1735 g, max. 2110 g
50 kg min. 2055 g, max. 2495 g
60 kg min. 2340 g, max. 2870 g
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.